Mirësevini në

BRILANT CAR RENTAL

The best car with low prices.

MIRESEVINI NE

Brilant Car Rental

Në Brilant, ne jo vetëm që krenohemi që jemi një kompani udhëheqëse
e makinave me qira që ofron makina me cilësi më të mirë dhe shërbime
shumë efikase, por jemi gjithashtu një kompani që plotëson çdo nevojë
tuajën, duke ju çuar kudo që dëshironi të shkoni.

Këtu çdo kohë

Makinat më komode

Profesionistët e
Makinave në shërbimin tuaj

Ne kemi vite që e bëjmë këtë. Ne e dimë se çfarë keni nevojë dhe çfarë meritoni.
Më të mirën e mundshme. Ne sigurohemi që të përjetoni pushime të mrekullueshme në një makinë të rehatshme.

Rezervo Tani

Brilant Car Rental

Zgjidhni Makinën Tuaj Të Preferuar

Toyota Yaris 434
2007

 •   Me naftë

 •   Transmisioni: Automatik

 •   Motor 1.4 litërsh me katër cilindra


 • Mercedes Viano
  2013

 •   Me naftë

 •   Transmisioni: Automatik

 •   Motor 3 litërsh me katër cilindra


 • Toyota Yaris 231
  2008

 •   Me benzinë

 •   Transmisioni: Manual

 •   Motor 1 litërsh me katër cilindra


 • img img img

  Shiko Çmimin Më Të Lirë Në Qytet


  Call Us For Booking
  +355 (0) 69 794 9039
  Toyota Yaris

  1 Tetor - 30 Prill

 •   1 - 2 ditë për 30€/24 h

 •   3 - 7 ditë për 25€/24 h

 • Toyota Yaris

  1 Korrik - 31 Gusht

 •   1 - 2 ditë për 50€/24 h

 •   3 - 7 ditë për 45€/24 h

 • Toyota Yaris

  1 Maj - 30 Qershor

 •   1 - 2 ditë për 40€/24 h

 •   3 - 7 ditë për 35€/24 h

 • Toyota Yaris

  1 Shtator - 30 Shtator

 •   1 - 2 ditë për 40€/24 h

 •   3 - 7 ditë për 35€/24 h

 • PËRVOJA E KLIENTIT      100%
  PASTËRTIA      98%
  VLERËSIMET PËR STAFIN TONË      95%
  VLERËSIMET PËR MAKINAT TONA      95%

  Brilant mbetet një biznes familjar me një qëllim në mendje për klientët tanë: të tejkalojnë pritjet tuaja për shërbimin dhe vlerën e përgjithshme.

  BRILANT CAR RENTAL

  Stafi Ynë i Kualifikuar

  Na telefononi sot për rezervime


  Hidhini një sy makinave tona dhe zgjidhni atë që funksionon më mirë për ju


  REZERVO MAKINËN